НАЧИНИ НА ДОСТАВКА,ВРЕМЕ,ПЛАЩАНИЯ

Доставката се извършва с куриер.Цената на всяка се определя от теглото на пратката и

местоназначението на получаване.

Наш партньор е куриерска фирма ЕКОНТ. По желание на клиента - може да се ползват услугите

и на други куриери.

Срок за доставка: до 72 часа.

Безплатни доставки за поръчки над 100лв.в рамките на София-град.

За поръчки под 100 лв- доставка с куриер за сметка на клиента.

ПЛАЩАНЕ

Продуктите от www.gugla.eu могат за бъдат заплатени по няколко начина, в зависимост от предпочитанията на клиента.

  • Наложен платеж

Стойността на поръчката се заплаща в момента на доставката на продуктите. Този метод на плащане е достъпен както за регистрирани, така и за нерегистрирани клиенти.

  • ePay

Електронен начин на разплащане, достъпен за регистрирани на сайта клиенти, притежаващи дебитни или кредитни карти VISA и MasterCard. ePay.bg e единственият в България сертифициран от VISA и MasterCard "Доставчик на платежни услуги - Ниво 1" (Level 1 Service Provider). Системата НИКОГА не изисква да въвеждате ПИН кода на вашата карта в Интернет. Номерът на банковата карта НИКОГА не се въвежда в Интернет, ако сте регистрирали картата си от банкомат. ePay.bg НИКОГА няма да ви изпрати e-mail, който съдържа интернет връзка /link/, водеща към страница, на която трябва да си въвеждате потребителско име и парола. Ако получите такъв e-mail, то това е Phishing. ePay.bg има сключен индивидуален договор с всяка една банка, издателка на дебитни карти и включена в системата, който регулира използването на картите за плащане в Интернет. Достъпът до ePay.bg се осъществява чрез потребителско име и парола, както и с цифров сертификат(подпис) или Универсален електронен подпис, като се спазват абсолютно всички индустриални стандарти за криптография и сигурност. Цялата информация, която обменяте с ePay.bg, е криптирана и се осъществява по SSL протокол, като всяка уеб-страница в системата е достъпна само през https://www.epay.bg . Микросметките се откриват и оперират от фирма Изипей АД, която е лицензирана за извършване на платежни услуги от БНБ и предоставяне на пощенски парични преводи от КРС.

Уважаеми клиенти,

Според Закона за защита на потребителите, имате право, без да дължите обезщетение или неустойка и без да се посочва причина, да се откажете от сключения договор от разстояние в срок от 7 работни дни, считано от датата на: получаване на стоката от потребителя, когато са изпълнени изискванията на чл. 54 - за стоки; сключване на договора, а когато задълженията по чл. 54 са изпълнени след сключването на договора - от деня на тяхното изпълнение, но не по-късно от срока по ал. 3 - за услуги. Като доставчик, ще възстановим на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор. Като потребител сте длъжен да съхранявате получените от доставчика стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по ал. 1. Закон за защита на потребителите в сайта на Комисията за защита на потребителите (КЗП)